Ga naar de inhoud

Werkervaring

Sinds maart 2001 heeft Van Zijtveld Consultancy zich ingezet voor onderstaande projecten. Maar natuurlijk kwamen deze opdrachten niet uit de lucht vallen: Piet van Zijtveld werd gevraagd vanwege zijn jarenlange werkervaring in de automatisering. Een uitgebreid cv waarin al die ervaring vermeld staat kunt u opvragen via het contactformulier op deze website.

Maart 2020 t/m heden

Als Applicatiespecialist is Piet bij UWV verantwoordelijk voor het tijdig opleveren van de juiste versie van programmatuur van het Ziektewet systeem naar testomgevingen en de productieomgeving. Verder zorgt hij voor een correcte administratie: welke versie van welke programmatuur is waar aanwezig, en in het kader van welke opdracht? Als ontwikkelaar heeft hij meegewerkt aan het onderhoud van het Ziektewet systeem.

Maart 2006 t/m maart 2020

Piet is als Configuratiebeheerder bij Cordares, en later APG, verantwoordelijk voor het tijdig opleveren van de juiste versie van programmatuur naar testomgevingen en de productieomgeving. Verder zorgt hij voor een correcte administratie: welke versie van welke programmatuur is waar aanwezig, en in het kader van welke opdracht? Als ontwikkelaar heeft hij ook meegewerkt aan het onderhoud van het systeem.

Januari 2004 t/m februari 2006
Als Senior Oracle Ontwikkelaar werkte Piet bij Interpolis Pensioenen mee aan het onderhouden van een pensioensysteem. Met dit systeem wordt de opbouw en uitkering van pensioenrechten gerealiseerd, een contractadministratie onderhouden en de facturering ondersteund. De werkzaamheden bestonden uit ontwikkelen en realiseren van wijzigingen en het oplossen productieverstoringen.

September 2001 t/m december 2003
Als Ontwikkelaar voerde Piet van Zijtveld in opdracht van Albert Heijn onderhoudswerkzaamheden uit aan diverse systemen waarvan een filiaal gebruik maakt. Bijvoorbeeld een logistiek systeem, een systeem waarmee de bestellingen worden aangemaakt en verzonden. Ook bouwde hij een Oracle laag voor een systeem waarmee het gebruik van Radio Frequency handterminals wordt ondersteund. Met deze laag werden opdrachten van gebruikers verwerkt en gegevens via een Java presentatie laag aan de gebruikers getoond.

Maart 2001 t/m september 2001

Van Zijtveld Consultancy werkte bij Cap Gemini Ernst & Young als Ontwikkelaar mee aan de ingrijpende wijziging van een internetwinkel. Onderdeel daarvan was het optimaliseren van dat deel van het systeem dat de logistieke afhandeling van aankopen ondersteunt. Piet van Zijtveld bracht een modulaire opzet aan, verbeterde de performance, loste fouten op en realiseerde gebruikerswensen.